Az Ön kosara jelenleg üres.
Forgalmazott márkák
Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

 A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Klick-Klack Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szolgáltató) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).

A www.klack.hu webáruház használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a használatra és a szolgáltatásokra vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért.

Üzemeltetői adatok

 • Cégnév: Klick-Klack Kft.
 • Székhely: 7626 Pécs, Ady Endre u. 33.
 • Adószám: 12577806-2-02
 • Cégjegyzékszám: 02-09-067311/38
 • Kibocsátó cégbíróság: Pécsi Törvényszék Cégbírósága
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elérhetőség: info@klack.hu
 • Telefon:06 72 / 525-151

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház műszaki termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek mintaboltunkban személyesen, telefonon, emailen, vagy a webáruház szoftverén keresztül rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák, az áru átvehető  személyesen, házhoz szállítással, utánvéttel, illetve előre utalás után is.

Áraink Forintban értendőek, bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

 

Szállítási díjak belföldre

Házhoz-szállítás utánvéttel, 50.000.- Ft alatti rendelés esetén:

 • 0 - 2 kg között: 1660.-.Ft
 • 2 - 5 kg között: 1880.-Ft
 • 5 - 10 kg között: 1990.-Ft
 • 10 -20 kg között: 2540.- Ft

Házhoz-szállítás előre utalással:

 • 0 - 2 kg között: 1310.-.Ft
 • 2 - 5 kg között: 1530.-Ft
 • 5 - 10 kg között: 1640.-Ft
 • 10 -20 kg között: 2190.- Ft

A csomagokat az MPL futár 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Regisztráció

Vásárlás csak felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti. A „regisztráció” menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét, telefonszámát, és a jelszavát.

Egy e-mail címhez csak egy regisztráció végezhető el. A regisztráció elküldésekor rendszerünk a megadott e-mail címre egy hitelesítő levelet küld, amelyben a regisztráció érvényesítését tartalmazó információkat kap.

Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a téves regisztrálásokat. A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

Ha a regisztrációját megfelelően érvényesítette az e-mailben lévő link követésével, akkor ezután már bármikor lehetősége van rendelést leadni áruházunkban.

HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt, az oldal jobb felső sarkában található mezőkbe beírva e-mail címét és jelszavát, majd a [Bejelentkezés] gombra kattintva tud bejelentkezni. Ha elfelejtette jelszavát, akkor nyomja meg az [Elfelejtette jelszavát?] gombot, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküld Önnek egy új jelszót.

A szerződés alakja és létrejöttének időpontja, a megrendelések  feldolgozása:
Online módon kötött szerződés távollévők között kötött szerződés, amely nem minősül írásban megkötött szerződésnek. A szerződés nyelve Magyar.  A megrendelő űrlap kitöltésével és a Szolgáltató részére megerősítést követő elektronikus úton történő megküldésével, annak Szolgáltató általi visszaigazolásával az Ön megrendelése igénybejelentésnek minősül. A szerződés akkor jön létre, ha a Szolgáltató az igénybejelentést követő legkésőbb 72 órán belül az igény megérkezését pozitívan ( az adásvétel lehetőségét megerősítve) visszaigazolja. Az igénybejelentés megküldésével és annak Szolgáltató általi visszaigazolásával a szerződés ráutaló magatartással jön létre. Mind az ajánlat, mind a visszaigazolás akkor tekinthető a másik félhez megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik.

A megrendelések teljesítése és feldolgozása munkanapokon 9-17 óráig történik.  

A Szolgáltató nem vállal felelőséget az esetleges technikai ismertetők, a leírások a beszállító, vagy a rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. A szolgáltató fentartja a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására részben vagy teljes egészében. A részben történő teljesítés kizárólag a Felhasználóval történő egyeztetést követően kerül sor. A megrendelések feldolgozásként megjelölt időpontokon kívül is van lehetősége a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az a következő munkanapok kerül feldolgozásra.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól  számított 1-3 munkanapon belül.

Azon termékeke esetében melyek raktárkészletről nem elérhetők, tehát rendelés esetén ez az idő kitolódhat kb 10-15 munkanapig is. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az ügyféllel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Hatályba lépés:
A szerződés azon a napon lép hatályba, amikor a Klick-Klack Kft a szállítás napját az ügyfél számára visszaigazolta.

A vásárlástól való elállás joga:
A vevőnek jogában áll a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége  nincs. A lemondást jelezheti e-mailen, telefonon, írásban. A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Kormány rendelet szabályozása értelmében a Felhsználó a megrendelt termék kézhez vételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a Felhasználó 1év elteltéig gyakorolni az elállási jogát.
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését, továbbá a kipróbáláson felüli használatból eredő értékcsökkenést.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.
Ilyen esetek az alábbiak:

 • Olyan termék esetében, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
 • Kifejezetten a fogyasztó kérdésére, az Ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően kerül előállításra, legyártásra.
 • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

Elállási jog gyakorlásának menete:
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, telefonon vagy emailben.
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a Cégünk címére. Fontos, hogy a termék  visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik!

A portósan és utánvételesen küldött csomagokat Cégünknek nem áll módjában átvenni és visszamegy a feladónak!

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatra, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatból eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A termék visszaküldésének költségét az ügyfélnek/vásárlónak kell kifizetni, a vállalkozás nem vállalja e költség kifizetését.

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása.

Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. ( például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt.)

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Klick-Klack Kft a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.
( egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

1.§ (1) A rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet fogyasztó és vállalkozás köt egymással termék, illetve szolgáltatás értékesítésére irányuló, a vállalkozás által működtetett távértékesítési rendszer keretében olyan módon, hogy a szerződés megkötése érdekében a vállalkozás kizárólag távközlő eszközt alkalmaz ( távollévők között kötött szerződés.)

   A távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről szóló törvény által szabályozott pénzügyi ágazati szolgáltatásokra irányuló szerződésekre;
   Automatából történő értékesítésre;
   Nyilvános telefonállomás igénybevétele útján az elektronikus hírközlési szolgáltatóval kötött szerződésre;
   Az építési szerződésre;
   Ingatlan tulajdonjogának vagy ingatlanra vonatkozó más jog  megszerzésére irányuló szerződésekre, kivéve a bérleti szerződést;
   Az árverésen kötött szerződésre.

2.§ (1) A vállalkozás a szerződés megkötése előtt kellő időben köteles a fogyasztót tájékoztatni:
     A vállalkozás cégnevéről ( nevéről) és Címéről ( székhelyéről, illetve lakóhelyéről) azonosításra alkalmas módon;
     A szerződés tárgyának lényeges jellemzőiről;
     A terméknek, illetve szolgáltatásnak az általános forgalmi adót és egyéb kötelező terheket is magában foglaló áráról, illetve díjáról,valamint az összes járulékos költségről, így különösen a fuvardíjról, szállítási vagy postaköltségről;
     A fizetés, a szállítás vagy a teljesítés egyéb feltételeiről;
      Az elállás jogáról (4. és 5. §);
     A távközlő eszköz használatának díjáról, ha azt az alapdíjtól eltérően állapítják meg;
     A vállalkozás ajánlati kötöttségének idejéről;
    A szerződés legrövidebb időtartalmának olyan esetben, amikor a szerződésben foglaltak terjesztésére folyamatosan vagy ismétlődően kerül sor.
3.§ (1) A vállalkozás köteles a 2. § (1) bekezdés a)-e) pontjában foglaltakról való tájékoztatást írásban- papíron vagy más, a fogyasztó számára hozzáférhető tartós adathordozón – a fogyasztó rendelkezésére bocsátani. Ha e kötelezettségének a szerződéskötést megelőzően nem tett eleget, ezt az írásbeli megerősítést a szerződés teljesítése során kellő időben, de – kivéve, ha a teljesítés harmadik személy részére történik – legkésőbb a teljesítés időpontjában köteles a fogyasztó részére rendelkezésre bocsátani.
4.§ Szerinti elállási jog gyakorlásának feltételeit, módját és következményeit, ideértve a 4. § (5) bekezdésében, a 6. §-ban és a 7. § (3) bekezdésében foglaltakat,továbbá azt az esetet is, amikor a fogyasztót az 5. § alapján az elállás joga nem illeti meg;
   A vállalkozás azon telephelye ( fiókja) vagy egyéb szervezeti egysége címét, ahol a fogyasztó panaszait érvényesítheti;
    Az esetleges jótállás feltételeit, valamint a teljesítést követően igénybe vehető kiegészítő szolgáltatásokat ( alkatrészellátás, javítószolgálat);
    A szerződés megszűnésének lehetőségét, ha az határozatlan időre szól, vagy tartalma az egy évet meghaladja.

4.§ (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.
        A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3.§ szerint írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig.
      Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3.§ szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig,legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig.

5.§ A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4.§ szerinti elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
     Olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
      Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezetten    kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;
      Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
       Hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;
      Szerencsejáték- szerződés esetében.
6.§ (1) Ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját részben vagy egészben a vállalkozás által nyújtott kölcsön (a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 2. § o) pontja) fedezi, a fogyasztó 4.§ szerinti elállási jogának gyakorlása a fogyasztási kölcsönszerződést is felbontja.

7.§ (1) Ha a felek a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, a vállalkozás a szolgáltatás rendeltetéséből kétségtelenül megállapítható időpontban,ennek hiányában a fogyasztó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek a vállalkozáshoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

8.§(1) A vállalkozás nem követelhet  a fogyasztótól ellenszolgáltatást, ha olyan terméket értékesít, illetve olyan szolgáltatást nyújt, amelyet korábban a fogyasztó nem rendelt meg.

9.§ (1) A fogyasztó kifejezett hozzájárulása szükséges ahhoz, hogy a vállalkozás a szerződéskötés céljából automata hívókészüléket, illetve távmásolót ( telefaxot) használjon.

10.§ A vállalkozást terheli annak bizonyítása, hogy a rendeletben meghatározott tájékoztatási kötelezettségének eleget tett, a határidők betartására vonatkozó előírásokat megtartotta, valamint a fogyasztó a 9.§-ban előírt hozzájárulását beszerezte.

11.§ (1) A fogyasztó a rendeletben meghatározott jogáról érvényesen nem mondhat le.

11/A.§ A 2. és 3.§ rendelkezéseinek megsértése esetén a fogyasztóvédelmi hatóság a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvényben meghatározott szabályok szerint jár el.

12.§ (1) Ez a rendelet 1999.március 1-jén lép hatályba, rendelkezéseit csak a hatálybalépését követően kötött szerződésekre kell alkalmazni.

Jótállási és garanciális információk:
Az egyes tartós fogyasztási vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet rendelkezései az irányadóak. A jótállási igény a jótállási jeggyel és a kifizetést igazoló bizonylattal érvényesíthető. A jótállás időtartalma a fogyasztó részére történő átadás, illetve ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjától számított a gyártó által vállalt naptári idő. Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha a hiba rendeltetésellenes vagy a kezelési tájékoztatóban foglaltaktól eltérő használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás eredménye, vagy a készüléken kívül álló ok következménye, vagy a készüléket a címlistában feltüntetett szervizek szakemberein kívül már más javította, illetve ha a készülék javítása lehetetlenné válik a gyártó, az értékesítő vagy a szerviz működési körén kívül álló okból. A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági  igények intézése tekintetében a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Gép vásárlása esetén szakszerviz információk és címlista a termékhez mellékelt magyar nyelvű leírás illetve garancialevél tartalmazza.

Alkatrészekre csak igazoltan szakszervizben történő beszerelés esetén vállalunk garanciát.
A dugattyúgyűrűket a legnagyobb gondossággal csomagoljuk be ezért erre törési garanciát nem vállalunk. (Nem bizonyítható, hogy szállításkor vagy szereléskor törik el.)